<h2>Οργάνωση & Τέλεση Κηδειών...</h2><p>Η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής είναι ένα οδυνηρό γεγονός, που οφείλουμε να τιμούμε και να αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και ανθρωπιά...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.teletespapazisis.4ty.gr/el/grafio-teleton-preveza-kidies-mnimosina-apotefrosis-To-Grafeio-mas' >Περισσότερα...</a></div> <h2>...με σεβασμό & επαγγελματισμό!</h2><p>Η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής είναι ένα οδυνηρό γεγονός, που οφείλουμε να τιμούμε και να αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και ανθρωπιά...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.teletespapazisis.4ty.gr/el/grafio-teleton-preveza-kidies-mnimosina-apotefrosis-To-Grafeio-mas' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Βασίλειος Ε. Παπαζήσης</h2><p>Η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής είναι ένα οδυνηρό γεγονός, που οφείλουμε να τιμούμε και να αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και ανθρωπιά...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.teletespapazisis.4ty.gr/el/grafio-teleton-preveza-kidies-mnimosina-apotefrosis-To-Grafeio-mas' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Τελετές - Κηδείες

Τελετές - Κηδείες
Βασίλειος Ε. Παπαζήσης | Γραφείο Τελετών Πρέβεζα
Το γραφείο τελετών “Βασίλειος Ε. Παπαζήσης” το οποίο εδρεύει στο Καστρί στην Πρέβεζα, αναλαμβάνει να τελέσει κάθε είδους νεκρώσιμη τελετή. Παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την απόλυτη ικανοποίηση σας. 
 
Μας χαρακτηρίζει ο σεβασμός για την σωστή προετοιμασία τις σωρού σύμφωνα με τις υγειονομικές, τις θρησκευτικές και τοπικές παραδόσεις. Χρησιμοποιούμε αξιοπρεπή και πολύ καλής ποιότητας φέρετρα, σεντόνια και ότι άλλο απαιτείται έτσι ώστε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να αποδώσουμε τιμές στον άνθρωπο σας. 
 
Το γραφείο μας διαθέτει χώρο προετοιμασίας και παραμονής της σορού, καθώς και ψυγείο έτσι ώστε να εξυπηρετούμε κάθε σας ανάγκη.
 

Με αίσθημα σεβασμού προς την απώλειά σας, αποτελεί υποχρέωσή μας να σταθούμε δίπλα σας και να συμβάλλουμε να αποχαιρετίσετε τον άνθρωπό σας με την πρέπουσα αξιοπρέπεια και τιμή που αρμόζει στην περίσταση.

Έξοδα Κηδείας

Βασίλειος Ε. Παπαζήσης | Γραφείο Τελετών 
Καστρί / Πρέβεζα & Υποκατάστημα: Π. Τσαλδάρη 26, Πρέβεζας
Τηλ: 2684022671 Κιν: 6972071942, 6972529628